(050) 313 35 14

Studenten rijles Groningen

Studenten Rijschool Groningen

Studenten die opzoek zijn naar een rijschool zijn bij Autorijschool van der Heide aan het juiste adres. Als student is het leven al duur genoeg, daarom geven wij nu 50% studentenkorting voor een proefles!

Direct inschrijven voor een proefles

Voor alle studenten en scholieren die studeren bieden wij veel flexibiliteit. Heb je tentamens en even weinig tijd voor rijlessen? Geen probleem, dan worden de rijlessen op een ander tijdstip gepland. Heb je een perdiode meer tijd, dan kunnen we uiteraard ook meer rijlessen inplannen in éen week. Nu beginnen met je rijbewijs?
Geef je dan op voor een proefles!

 Slagingspercentage hoger dan gemiddeld*

 Scherpe tarieven, hoge kwaliteit

 Veel persoonlijke aandacht en begeleiding

 Gratis theorieles

Studenten Rijbewijs met Korting

Slagingspercentage hoger dan het landelijk  gemiddelde

Je volgt je autorijlessen altijd in dezelfde auto met en met dezelfde instructeur. Op deze wijze raak je snel vertrouwd met het rijden. Autorijschool van der Heide heeft een slagingspercentage dat hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo houden. Naast onze scherpe lesprijzen, leveren wij kwalitatieve lessen. Wil jij ook je rijbewijs behalen onder goede begeleiding?

Schrijf je nu in voor de proefles met 50% Studentenkorting

Voor autorijles of motorrijles met goede kwaliteit voor scherpe tarieven behoren wij tot de beste rijscholen van Groningen. Ook veel studenten en scholieren weten dan ook de weg naar onze rijschool te vinden. Kom jij ook je rijbewijs bij ons halen?

Studenten Rijles korting Groningen

 

 

 Schrijf je nu in voor de proefles met 50% Studentenkorting

 

 

Relevante pagina’s:

Tarieven rijschool Groningen

Motorrijlessen

Direct contact opnemen

 

 

 

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug