(050) 313 35 14

Faalangst rijles / opfrislessen

Bij sommigen roept het rijden veel stress en angst op, vaak met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. De ervaren rijinstructeurs van Rijschool van der Heide kunnen je speciaal begeleiden als je last hebt van faalangst of examenvrees.

Daarnaast geven we opfrislessen als je je rijbewijs al hebt, maar niet of nauwelijks durft te rijden omdat je onzeker bent over je rijvaardigheid. Bijvoorbeeld omdat je al heel lang niet in de auto hebt gereden, bang bent geworden na een incident, of specifieke angst hebt voor rijden op de snelweg, in de binnenstad of in tunnels.

Rijangst komt veel vaker voor dan je denkt. Het is vaak heel vervelend als je minder mobiel bent dan je zou willen. Of als je prima kan rijden, maar bang bent voor het examen. Rijschool van der Heide kan ervoor zorgen dat je (weer) zelfverzekerd en met een plezierig gevoel de weg op gaat. We bepalen in overleg aan welke aspecten we in de rijlessen extra aandacht besteden. Dankzij onze intensieve begeleiding krijg je meer zelfvertrouwen en controle over het rijden.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug