(050) 313 35 14

Rijschool Zuidlaren

De rijschool in Zuidlaren voor het volgen van autorijles of motorrijles is Rijschool van der Heide. Als rijschool voor Zuidlaren bieden wij rijlessen tegen scherpe tarieven waarbij je goede persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze enthousiaste instructeurs of instructrices. Opgericht in 1986 staan wij al jarenlang bekend als rijschool voor Zuidlaren en omgeving. Met een hoger slagingspercentage dan gemiddeld, kun je bij ons terecht voor het snel en veilig halen van je rijbewijs.

Van der Heide als rijschool Zuidlaren biedt je diverse voordelen

Wil jij gaan rijlessen in Zuidlaren? Dan zijn wij de rijschool in Zuidlaren die jij zoekt. De scherpe prijs van de rijlessen, gaat niet ten koste van de kwaliteit. Door middel van goede persoonlijke begeleiding bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid in het geven van rijlessen. Als rijschool voor Zuidlaren bieden we je vele voordelen:

  • Rijles tegen een scherp tarief
  • Rijles van een vaste instructeur of instructrice
  • Enthousiaste en persoonlijke begeleiding
  • Mogelijkheid tot gratis theorieles
  • Slagingspercentage is hoger dan gemiddeld
  • Wij halen je op bij je thuis, op station of school
  • Met zijn tweeën rijden is ook mogelijk

De rijschool in Zuidlaren voor rijles tegen een voordelig tarief

Een uur rijles is bij Van der Heide als rijschool Zuidlaren ook echt 60 minuten. Voor slechts € 37,- volg je een uur autorijles, voor slechts € 41,- volg je een uur motorrijles. Je kunt ook kiezen voor een pakket rijlessen, waarmee je tegen een extra voordelig tarief rijles kunt volgen. Onze ervaren instructeurs doen er alles aan om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. Zo is Rijschool van der Heide de rijschool in Zuidlaren die jij zoekt.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug