(050) 313 35 14

Rijschool Zevenhuizen

Autorijschool van der Heide is de rijschool voor Zevenhuizen. Als autorijschool met een hoger slagingspercentage dan gemiddeld en rijlessen tegen scherpe tarieven, zijn wij de rijschool in Zevenhuizen die jij zoekt.

Van der Heide als rijschool Zevenhuizen met hoog slagingspercentage

Onze instructeurs zorgen met persoonlijke begeleiding dat jij goed en veilig leert rijden. Als ervaren rijschool in Zevenhuizen proberen wij om je in één keer te laten slagen voor je rijbewijs. Als rijschool Zevenhuizen bieden we tevens de mogelijkheid tot het volgen van gratis theorieles. Hiermee kun je op een goede manier je theorie-examen voorbereiden, wat bijdraagt aan het snel halen van je rijbewijs. Autorijschool Van der Heide biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere rijscholen in Zevenhuizen:

  • Rijlessen tegen een scherp tarief
  • Rijles in een vaste lesauto van een vaste rijinstructeur
  • Gratis theorieles
  • We kunnen je thuis ophalen
  • Hoog slagingspercentage
  • Kwaliteit door goede begeleiding

Ervaren rijschool Zevenhuizen voor kwaliteit rijles

Zoek jij een rijschool in Zevenhuizen voor het nemen van autorijles? Dan zijn wij de autorijschool die jij zoekt. Je hebt de keuze tussen het volgen van losse lessen of de aanschaf van een lespakket, wat je nog meer voordeel biedt. Als rijschool in Zevenhuizen kunnen we je thuis ophalen en je hier na de rijles weer afzetten. Ook kun je afspreken dat we je bijvoorbeeld ophalen van school, werk of het station. Als rijschool in Zevenhuizen helpen wij je graag bij het snel behalen van je rijbewijs.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug