(050) 313 35 14

Rijschool van der Heide in Groningen:

"kwaliteit tegen scherpe tarieven"

Wie kiest voor Rijschool van der Heide, kiest voor autorijlessen in Groningen tegen scherpe tarieven. Dat onze prijzen vriendelijk zijn, betekent niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij Rijschool van der Heide heb je namelijk altijd les van dezelfde instructeur. Een instructeur dus die persoonlijk is betrokken bij het welslagen van jouw rij-opleiding Groningen. Je hebt overigens niet alleen dezelfde instructeur, maar je rijdt ook nog eens steevast in dezelfde auto. Dat vergroot het plezier in je opleiding bij Rijschool van der Heide, maar draagt bovendien bij aan een goed en snel resultaat.

Bij Rijschool van der Heide in Groningen krijg je alle support

De complete opleiding van Rijschool van der Heide omvat uiteraard ook een theorie-examen. Het is geen probleem om voordat je dit papiertje haalt , aan rijlessen te beginnen. De instructeurs van Rijschool van der Heide adviseren je wel om op tijd te beginnen en je snel te verdiepen in de theorie. Wat je leert uit je boeken, komt je goed van pas tijdens de praktijklessen en bovendien helpt het je om in een keer te slagen voor je theorie-examen.  Let op: Rijschool van der Heide geeft je theorieles tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast kan je bij ons terecht voor oefenboeken en ook voor cd’s die het theorie-examen simuleren. Ben je klaar om examen te doen in Groningen en omgeving? Schrijf je dan snel in bij het CBR, al kunnen wij het natuurlijk ook voor je regelen. Bij Rijschool van der Heide krijg je alle support om snel en voordelig te slagen.

Hoge slagingskans bij Rijschool van der Heide in Groningen

Wie in zee gaat met Rijschool van der Heide in Groningen profiteert van onze persoonlijke aanpak en ons hoge slagingspercentage. En wat betreft het motorrijbewijs kunnen we met trots melden dat we zelfs een van de hoogste slagingspercentages hebben van het Noorden. Rijschool van der Heide is actief in Groningen en Marum en uiteraard bieden we je de gelegenheid om met z’n tweeën in te stappen. Bovendien wordt je thuis opgehaald!

Al met al doen de instructeurs van Rijschool van der Heide er alles aan om jou zo snel mogelijk aan je roze papiertje te helpen. Dat is goed voor jou en voor de reputatie van onze rijschool. Ben je overtuigd? Vraag dan snel informatie op via de contact-button op deze pagina. Dan hoor je snel van ons. Tot ziens bij Rijschool van der Heide, een rijopleiding die staat voor resultaat met een uitroepteken!

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug