(050) 313 35 14

Rijschool Grootegast

Jouw rijschool in Grootegast is Autorijschool Van der Heide. Onze enthousiaste instructeurs leren je veilig en verantwoord autorijden. Door de persoonlijke aandacht krijg jij op een manier rijles die bij jou past. Zo haal je bij deze rijschool in Grootegast snel en gemakkelijk je rijbewijs zodat je zelfstandig en vol plezier de weg op kunt na het behalen van je rijexamen.

De rijschool in Grootegast met een hoog slagingspercentage

Opgericht in 1986 beschikken wij over veel ervaring in het geven van rijlessen. Als rijschool voor Grootegast, Groningen en verdere omgeving bieden wij jou de mogelijkheid kwaliteit rijlessen te volgen en bovendien tegen een scherp tarief. Wij werken met goed opgeleide instructeurs en instructrices en ons slagingspercentage ligt hoger dan andere rijscholen uit de omgeving. Zoek jij een betrouwbare en goede rijschool in Grootegast? Dan is van der Heide de rijschool in Grootegast die jij zoekt.

Een rijschool Grootegast met goede persoonlijke begeleiding

Rijschool van der Heide in Grootegast biedt ook de oplossing wanneer je faalangst hebt of examenvrees. Onze instructeurs bieden goede begeleiding waarmee jij zelfverzekerd de weg op zult gaan. Ook voor opfrislessen kun je bij ons terecht, wanneer je al een poos niet meer hebt gereden. Een extra voordeel bij Rijschool van der Heide is de mogelijkheid om gratis theorieles te volgen. Met deze theorielessen bieden wij als rijschool Grootegast extra ondersteuning om snel je theorie-examen halen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug