(050) 313 35 14

Motorrijles Leek

Als je motorrijles in Leek wilt gaan volgen om op korte termijn zelfstandig op de motor te mogen stappen, dan zoek je natuurlijk naar de rijschool die jou de kortste weg naar het rijbewijs biedt. In dat geval ben je zeker aan het juiste adres bij Autorijschool van der Heide. Wij bieden je motorrijles in Leek en omgeving die er optimaal op gericht is om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor je motorrijbewijs. De motorrijles in Leek wordt verzorgd door een goed opgeleide en zeer ervaren instructeur.

Motorrijles in Leek om nooit te vergeten

Motorrijles in Leek moet natuurlijk vooral gericht zijn op het zo snel mogelijk opgaan voor je examen. Het is veel leren, concentreren en eigenlijk ook best hard werken om je motorrijbewijs te halen. Toch moet motorrijles in Leek ook een tijd zijn om niet te vergeten. Je leert het makkelijkst als de sfeer aangenaam, comfortabel en gezellig is. Hier zorgen wij graag voor. Wij bieden je gegarandeerd een leuke tijd als je bij ons komt voor motorrijles in Leek, zodat je ook na het behalen van je motorrijbewijs nog lang terug kijkt op een mooie tijd. Daar houden wij van. 

Neem contact op

Wij staan voor je klaar als jij motorrijles in Leek wilt gaan volgen. Natuurlijk kan je direct een afspraak maken, maar je kunt ook contact opnemen voor meer informatie. Je kunt een mail sturen naar rijschoolvanderheide@home.nl. Daarnaast kan je bellen of een WhatsApp sturen naar 06-51232552. Wij staan altijd voor je klaar als jij motorrijles in Leek of omgeving wilt volgen.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug