(050) 313 35 14

Autorijles Surhuisterveen

Je gaat je rijbewijs halen? Leuk, wij kunnen je daarmee helpen. Autorijschool Van der Heide verzorgt al sinds 1986 rijlessen met de nadruk op betaalbare kwaliteit. Ook in Surhuisterveen kunnen we je ophalen voor een rijles en weer terug afzetten na je rijles. Zo helpen we je om op een vertrouwde manier naar het examen toe te werken. En dat werkt, ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde.

Zeker zijn van je zaak

Wij houden van persoonlijke aandacht en doen er alles aan om jouw slagingskans te maximaliseren. Bij ons rijd je dan ook altijd in hetzelfde type auto. Je hoeft dan niet steeds aan een auto te wennen, maar je kunt je concentreren op dat waarvoor je in de auto zit. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je steeds les krijgt van dezelfde instructeur. Iemand die weet waar jij misschien nog extra op moet oefenen en die samen met jou de omgeving waar het examen plaatsvindt verkent.

Mocht je extra ondersteuning willen omdat je last hebt van examenstress, dan is dat geen probleem. Ook als je het rijden zelf eng vindt kunnen we er samen voor zorgen dat je met vertrouwen het examen ingaat. Onze enthousiaste en bekwame instructeurs en instructrices staan voor je klaar.

Meld je aan

Wil je veilig en verantwoord leren rijden? En dat voor een goede prijs? Zin gekregen in een proefles? Neem dan contact op via onze website, www.autorijschoolvanderheide.nl, e-mail ons op rijschoolvanderheide@home.nl, of bel met nummer 0651232550. Ook zijn we te bereiken met de volgende gegevens: Marwixstraat 7, 9726 CA Groningen; telefoon (050) 313 35 14. Of via ons correspondentieadres: Morgenster 12, 9363 LH Marum; telefoon (0594) 64 40 84.

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug