(050) 313 35 14

Autorijles Roden

Als je voordelig autorijles wilt volgen in of nabij Roden ga je naar Rijschool Van der Heide. Wij zijn gevestigd in Boerakker, vlakbij Roden. Van der Heide zit al sinds 1986 in het vak en heeft veel klanten zien slagen voor hun rijexamen. Wij werken met scherpe tarieven, ervaren rij-instructeurs en vaste lesauto's waarin je ook je examen doet. Je krijgt bij ons de juiste begeleiding om snel je examen te halen.

Volg je autorijles bij Van der Heide nabij Roden voor vele voordelen

Bij Rijschool Van der Heide nabij Roden kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze ervaren rijinstructeurs geven je de juiste begeleiding en stemmen de lessen of op jouw behoeften. Zo leer je snel, makkelijk en op een comfortabele manier autorijden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij een hoog slagingspercentage hebben en houden. Ons slagingspercentage is hoger dan de gemiddelde rijschool in Roden.

Een ander voordeel van Rijschool Van der Heide nabij Roden is dat we werken met scherpe tarieven. Autorijles is duur, maar wij willen het betaalbaar maken voor een grotere doelgroep.

Gratis theorieles nabij Roden naast je autorijles

Je kunt bij Rijschool Van der Heide nabij Roden rekenen op persoonlijke begeleiding, een hoog slagingspercentage en scherpe tarieven. Daarnaast bieden wij gratis theorielessen. Als je de theorie weet zul je sneller slagen voor je rijexamen. Je kunt de gratis theorielessen volgen in Marum, vlakbij Roden.

Weten je wat Rijschool Van der Heide voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers!

bedrijfsfilm rijschool van der heide

Bel of app mij terug